Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Presó després de publicar unes fotos ‘anticristianes’ al seu Facebook

Un adolescent de Pennsylvania s'enfronta a una condemna de dos anys de presó després de publicar unes fotos al seu Facebook d'ell simulant un acte sexual amb una estàtua de Jesús.

14/09/2014 Internacional
El jove va escriure que ell va fer les fotos a finals de juliol a l'estàtua d'un Jesús de genolls davant del local organització cristiana ‘Amor en nom de Crist’ a la seva ciutat natal (Everett, Pennsylvania, Estats Units). L'acusació de caràcter penal, que serà jutjada a la cort de família, és pel delicte de ‘profanació d'un objecte venerat.’.

La llei de Pennsilvània defineix profanació com ‘Mutilar, danyar, contaminar o maltractar físicament un objecte sagrat  de manera que l'actor coneix la voluntat indignació  de les persones que puguin observar o descobrir l'acció.’. L'adolescent, el nom del qual no ha estat revelat,  fou posat en llibertat i podria afrontar fins a dos anys en una presó  de menors si és declarat culpable.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid