Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
docents en lluita
L'OCB celebra l'anul·lació del TIL per part del TSJIB

L'entitat demana a Bauzá que acati la sentència i rectifiqui la seva política d'agressió contra comunitat educativa

23/09/2014 Educació

L’Obra Cultural Balear (OCB) celebra l’anul·lació, per part del Tribunal Superior de Justícia, del decret del Govern balear que imposava el TIL. Per a l’entitat, és una bona notícia que torna les coses al lloc on sempre haurien d’haver estat i obliga al Govern, d’una vegada, a negociar amb la comunitat educativa.

L'entitat demana al govern de Bauzá que, per una vegada, retorni al seny, acati la sentència i rectifiqui la seva política d’agressió contra la comunitat educativa, és a dir, contra els nostres infants i joves. És el moment de recuperar el diàleg, la negociació, el suport als professionals i la preocupació pel futur com a bases del nostre sistema educatiu.

En aquesta línia demana que no recorri la sentència, que accepti que ha perdut aquesta croada i que s’assegui a negociar de bon de veres amb pares, mares i docents per parlar del model educatiu que necessiten les Illes Balears del futur.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid