Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
docents en lluita
L'Assemblea de docents de les Illes afirma que "el TIL ha mort"

Ahir centenars de docents es van aplegar, sota un forta pluja, davant le Consulat de Mar a Palma per demanar la dimissió de Bauzá i Joana Maria Camps. Tot i així la conselleria d'Educació presentarà recurs

25/09/2014 Educació

L'Assemblea de Docents es congratula de les tres sentències que declaren nul el polèmic TIL i també dels quatre autes que fan una suspensió cautelar de la seva ordre d'aplicació del 9 de maig de 2014, en resposta als recursos interposats per l'Assemblea i els tres sindicats.

Per poder valorar i prendre mesures adients tant davant les sentències com davant la reacció del Govern, convoquen una assemblea general a Petra avui a les 18.00h. L'únic punt de l'ordre del dia de l'assemblea serà decidir la línia d'actuació als centres a partir de ja.

Com a primera lectura d'urgència després de tants de canvis legals, entenem que els centres amb projecte aprovat es segueixen regint per ell. En canvi, els que no el tenen aprovat (que són molts) no tenen ara obligació d'aprovar-lo. No obstant, i pels que el tenen aprovat, poden tornar a fer els tràmits per "desaprovar-lo" i fer-ne un de nou "sense TIL". De qualsevol manera, demà a l'assemblea assistiran els nostres missers que respondran qualsevol dubte que es plantegi.

Per acabar, l'Assemblea recorda que el qüestionament del TIL és un dels deu punts de reivindicació que motivaren la convocatòria de vaga indefinida. No s'ha de perdre de vista davant d'aquesta gran notícia que és la il·legalització del TIL. Ara és un moment de màxima debilitat de lavolem recordar Conselleria i cal seguir treballant per aconseguir totes les reivindicacions que en el seu dia vam posar damunt la taula.

Concentració davant del Consolat de Mar de Palma

Centenars de docents es van aplegar ahir davant del Consolat de Mar mentre la consellera d'Administracions Públiques i portaveu, Núria Riera, oferia una roda de premsa després de conèixer-se la suspensió cautelar de l'ordre que regula l'aplicació del decret sobre el Tractament Integrat de Llengües (TIL).

La concentració, sota una persistent pluja, es va convocar, a través de la xarxa, com a mesura de pressió i protesta per la problemàtica i caòtica situació que viu el sector de l'ensenyament en Balears.

Crits de "Bauzá dimissió" i "Camps dimissió' van acompanyar la intervenció de la portaveu, qui ha insistit en la idea que que el TIL és un projecte de tots i que va a seguir endavant.

Des de dimarts passat, tant Bauzá i com la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, no han donat la cara després de les sentències que suspenen l'ordre d'aplicació del TIL. Riera va haver d'afrontar en solitari l'allau de preguntes dels periodistes al Consolat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid