Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Els docents de les Illes impulsaran nous projectes lingüístics

Adaptats a les necessitats i realitats de cada centre i fruit del consens.

25/09/2014 Educació

Avui al capvespre, més de 300 mestres i professors de 105 centres autoorganitzats entorn a l'Assemblea de Docents de les Illes, s'han aplegat a Petra per aclarir els dubtes que la situació està generant, per culpa de la incompetència i prepotència del Govern. Però, a la vegada per donar un missatge de tranquil·litat i normalitat, tant als companys docents com a les famílies i societat en general. La trobada ha arrencat amb tots els assistents cantant l'Estaca agafats de la mà.

L'Assemblea ha decidit instar als centres a elaborar nous projectes lingüístics adaptats a les necessitats i realitats de cada centre i fruit del consens, a partir de la situacions anteriors al TIL.

En aquesta reunió, els docents han manifestat que sempre han estat al costat dels alumnes garantint la millor educació possible malgrat els continus despropòsits normatius i retallades d'aquesta Conselleria. També han afirmat amb rotunditat que "el TIL legalment ha mort, si bé com venim afirmant des de fa temps, aquest ja era mort abans de néixer i en molts de centres no s'ha estat aplicant aquest darrer curs, o bé perquè els equips educatius l'han reduït a la mínima expressió, just per guardar-se les esquenes, o bé perquè directament s'ha desobeït i no hi ha hagut cap tipus d'aplicació".

L'Assemblea de Docents ha recordat que el qüestionament del TIL és un dels deu punts de reivindicació que van motivar la convocatòria de vaga indefinida. A més, considera que ara és un moment de "màxima debilitat" de la Conselleria d'Educació i, per això, "cal seguir treballant per aconseguir totes les reivindicacions que al seu dia vam posar sobre la taula".

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid