Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Els comitès d’empresa del Sincrotró Alba i de la UOC aproven una moció a favor de la consulta del 9N
30/09/2014 Política
La campanya de recollida de suports a la consulta del 9Nque està duent a terme la Confederació Sindical Catalana (CSC) als comitès d’empresa comença a rebre les seves primeres adhesions.

El Comitè d’empresa del Sincrotró Alba –al qual la CSC és la força majoritària- ha aprovat per unanimitat la moció presentada a favor de la realització de la consulta democràtica del pròxim 9N. El Sincrotró Alba, situat a Cerdanyola del Vallès, és el primer laboratori de llum de sincrotró que es construeix al sud-oest d’Europa

Així mateix, el Comitè d’empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) –amb presència majoritària de la CSC- també ha aprovat la moció presentada pel sindicat català tot posicionant-se clarament a favor de l’exercici democràtic del poble català a decidir el seu futur polític.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid