Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
"La Xarxa Referèndum 9N" crida a la mobilització davant la suspensió del TC

La Xarxa impulsa l'acte  d’afirmació democràtica amb la signatura del “Compromís de Gramenet pel Referèndum del 9N”  que tindrà lloc dissabte a les 18h al Teatre Segarra (mapa)

18/09/2014 Política
La Xarxa Referèndum 9N (XR9N) ha publicat avui el seu Pla d’Acció on s’exposen les actuacions que es portaran a terme els dies vinents. En aquest pla hi una crida a mobilitzar-se contra de la suspensió de la consulta i perquè es faci el referèndum tant sí com no.

Així com a concentrar-se davant les seus de les institucions catalanes (ajuntaments, Generalitat i delegacions de la Generalitat), a les 20h del vespre (el mateix dia si la impugnació es coneix al matí o el migdia o l'endemà si es coneix a la tarda) per donar força i recordar alhora els compromisos.

Les entitats i organitzacions de la Xarxa critiquen les prohibicions de l'Estat espanyol i s’hi oposaran activament. Neguen legitimitat i valor a la impugnació del Tribunal Constitucional espanyol pel fet de ser antidemocràtica i contrària al sentir majoritari del poble català i a la seva sobirania.

S’exigeix a les institucions catalanes de continuar fidels als compromisos contrets, de desobeir el Tribunal Constitucional i obeir el mandat del poble català.

Finalment es fa una crida perquè totes les entitats que estiguin d’acord amb els principis de la Xarxa s’hi adhereixin per treballar en la mateixa direcció.

“Compromís de Gramenet pel Referèndum del 9N”

La Xarxa Referèndum 9 N, formada per entitats, sindicats i partits polítics, que treballa per a fer realitat la consulta del 9 de novembre, promou aquest dissabte un acte massiu de suport a aquest objectiu l'endemà de l'aprovació de la Llei de Consultes.

A l'acte tindrà lloc la signatura pública i formal de desenes d’entitats i organitzacions del “Compromís de Gramenet pel Referèndum del 9 de novembre” a favor de la convocatòria i realització de la consulta, independentment del que puguin disposar les instàncies reguladores de l’estat espanyol i obeint, per damunt de tot, el mandat popular i del Parlament de Catalunya. Aquest compromís, ha recollit de moment, el suport d'ERC, CUP, SI, Procés Constituent, entre d'altres organitzacions i col·lectius. Durant l'acte es llegirà el manifest i comptarà amb actuacions musicals.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid