Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Presentació a Barcelona de la "Xarxa Referèndum 9N"

Demà a les 12:00h del migdia davant del Parlament de Catalunya es farà públic el manifest que exposa les anàlisis i els objectius de la Xarxa, amb l'objectiu d'assegurar la realizació del Referèndum.

23/07/2014 Política

El manifest de la Xarxa Referèndum 9N, que es proposa de treballar perquè el Referèndum sigui una realitat, es presentarà demà a les 12h davant del Parlament.

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per diverses entitats que en el seu dia havien manfestat aquesta voluntat a través de campanyes com "Referèndum tant si com no" i "Referèndum sí o sí" i hi han col·laborat diferents col·lectius com el Col·lectiu Drassanes i compta amb el suport de sindicats com la Intersindical CSC, IAC, SEPC, COS etc. i dels impulsors del multireferèndum, entre d'altres. 

Hi intervindran Josep Manel Ximenis, impulsor de les consultes sobre la independència i regidor d'Arenys de Munt; Anna Arqué,  Portaveu ICEC - International Commission of European Citizens; Blanca Serra, Presidenta de la Xarxa d'Entitats cíviques i culturals dels Països Catalans; Lluís Vila, membre del Col·lectiu Drassanes; Maria Corrales, membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC); Eduard Lucas, membre de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i comptarà amb la presència de representants de moltes altres entitats.

Les entitats signants exposaran demà els diversos compromisos que prenen en defensa del referèndum, entre els quals “treballar per a evitar que puguin prosperar propostes de claudicació o de dilació que pretenguin obstaculitzar la creació de les condicions adients per a la convocació del referèndum”. Manifesten que defensen la legitimitat de la majoria social catalana per sobre legalitats negacionistes i defensen també la normal obediència de les institucions i representants polítics catalans a la voluntat d'aquesta majoria; i defensen igualment la desobediència necessària als marcs legals restrictius que s'hi puguin oposar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid