Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC interpel·la Ban Ki-moon des de Prada de Conflent

Més de 300 persones han desplegat un gran mural de 15X30 metres dirigit al Secretari General de les Nacions Unides

24/08/2014 Política

Coincidint amb la celebració de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Prada de Conflent, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha continuat la campanya d’internacionalització que duu a terme aquest estiu i aquest dissabte 23 d’agost més de 300 persones han assistit al desplegament d'una gran lona de 15X30 metres dirigida al Secretari General de les Nacions Unides. El missatge; que els catalans votaran llibertat el proper 9 de novembre.

El mural adreçat a Ban Ki-moon, com un dels líders polítics més influents del món, es traslladarà el proper dia Onze de Setembre a la Via Catalana 2014, la gran V que es durà a terme a Barcelona.

L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel i François Hollande, els murals aniran dirigits a David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Papa Francesc i Stephen Harper.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid