Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'ANC omple l'amfiteatre de Tarragona en el sisè mosaic internacional
17/08/2014 Política

Més d'un miler de persones, entre les que han pogut accedir al recinte i les que s'han quedat fora, s'han aplegat aquest vespre a l'amfiteatre de Tarragona per desplegar el sisè dels mosaics internacionals de la campanya d'estiu de l'ANC.

L'acte tenia la intenció d'interpel·lar Matteo Renzi, primer ministre italià, per fer-li conèixer que els catalans votarem el proper 9 de novembre.

L'acte s'ha celebrat en un ambient festiu, amb la plena participació del públic assitent, que ha format un mosaic amb la senyera al llarg de tota la graderia.

Ferran Civit, membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea, Rosa Codina per part d'Òmnium Cultural, Margarida Aritzeta com a representant de les territorials de l'Assemblea organitzadores de l'acte i Pep Andreu en representació de l'AMI han pres la paraula al llarg de l'acte, que també ha comptat amb la participació de la coral de Mont-Roig del Camp i la interpretació de música tradicional.

El desplegament de mosaics d'interpel·lació a líders mundials continuarà el proper cap de setmana amb el desplegament de dos nous mosaics; el dissabte a Prada de Conflent, dins dels actes de la Universitat Catalana d'Estiu i coincidint amb la celebració d'un Secretariat Nacional de l'ANC i diumenge a Sant Pere Pescador.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid