Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes populars
Festa Major de Badalona sota el lema: "Les Festes són del poble!"
08/08/2014 Cultura

La Comissió de Festes de Badalona, amb vora de 50 entitats adherides tornem a posar fil a l'agulla a la feina per a poder cel·lebrar la Festa Major Badalonina, la de l'agost. Enguany els seus actes no surten al vano de festes però continuem treballant coordinats amb l'ajuntament per unes festes populars i ciutadanes.

Aquesta festa Major tindran els tradicionals actes que realitzen des del primer any com a Comissió de festes: el 14 d'Agost encetaran la festa amb el pregó, amb un bon toc de sàtira i ben caracteritzat, la cercavila de festa major, ja que totes les entitats que hi participen formen part de la Comissió. I després dels focs amb el Cal Txiringu d'Agost, els concerts a la platja del pont del botifarreta, amb la rumba dels Botswana i dels Zarigüeya i els punxa-discos de Radio Rebelde.

El dia 15, després de la Ballada i ofrena dels gegants a la patrona de Badalona hi haurà el dinar de festa major al Racó de'n Gual, arròs i una sobretaula músical per a riure i xalar amb el gran Marcel Casellas, i un cop recollit el dinar el faran baixar amb uns llargs i uns curts de la ballada de sardanes. Per finalitzar la festa tindran, com a acte colofó el Bany de Bèsties i Diables, des de la platja dels pescadors fins a la platja del pont de'n botifarreta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid