Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEMÒRIA HISTÒRICA INDEPENDENTISTA
Presentacions de llibres al nord-est del país

La setmana vinent es faran diverses presentacions al nord-est de Catalunya (Girona, Perpinyà i  Granollers) del llibre d’Oriol Falguera ‘L’Exèrcit Popular Català (1969-1979). La Casa’ i les memòries d’Àlvar Valls ‘Al cap dels anys. Militància, presó exili 1970-1998’.

18/05/2014 Història
Els dies 22, 23 i 24 de maig a diverses localitats de la "Catalunya Vella" (Girona, Perpinyà i  Granollers) es faran presentacions  de les memòries d’Àlvar Valls ‘Al cap dels anys. Militància, presó exili 1970-1998’ i del llibre d’Oriol Falguera ‘L’Exèrcit Popular Català (1969-1979). La Casa’.

El primer acte serà aquest dijous dia 22 de maig a les 19h a La Farinera (edifici El Punt) de Girona on es presentarà  ‘L’exèrcit Popular Català. 1969-1979. La Casa’ i les memòries d’Àlvar Valls (publicades per Edicions 1979) ‘Al cap dels anys, militància, presó i exili 1970-1998’.

Divendres 23 de maig a la capital del Rosselló, conjuntament amb la Llibreria Catalana i el Casal, es farà la presentació del llibre ‘L’Exèrcit Popular Català. 1969-1979. La Casa’ al Casal de Perpinyà a les 18:30h.  L’acte comptarà amb la presència de Rosa Soler (vídua d'en Jaume Cornudella i històrica de la resistència francesa), d'en Berenguer Ballester i de l'Aleix Renyé (tots dos exiliats arran de la seva participació en l'Exèrcit Popular Català) i de l'autor de llibre (Oriol Falguera).

Finalment,  dissabte 24 a les 18:30 a Granollers, a la llibreria-restaurant Anònims es tornarà a fer una presentació conjunta dels dos llibres amb la presència dels seus autors, l’editor Rafael Dalmau i l’Aleix Renyé. El periodista David Bassa presentarà l'acte.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid