Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DOCENTS EN LLUITA
Un docent inicia una vaga de fam a Mallorca

Des de dijous, 8 de maig, un professor de l'Assemblea de Docents, Jaume Sastre, està en vaga de fam indefinida en demanda de la represa de les negociacions entorn de les demandes que originaren el conflicte més important que ha viscut el món educatiu de les Illes Balears

10/05/2014 Educació

Segons informa Diari de Balears, Jaume Sastre, professor de l'IES Llucmajor, ha iniciat a la Casa Llarga (Palma de Mallorca) una vaga de fam en defensa de l'educació pública  des d’on ha rebut el suport dels seus alumnes, Jubilats per Mallorca i  l'Assemblea de Docents.

A la web de l’Assemblea de Docents de les Illes s'afirma que donen suport "al compromís mostrat per Jaume Sastre, treballador docent  de l'IES Llucmajor i membre del comitè de vaga l'Assemblea que avui ha començat una vaga de fam indefinida amb l'objectiu d'aconseguir que José Ramón Bauzá es posi al capdavant d'una negociació per resoldre el conflicte educatiu". Aquesta vaga de fam se suma a les nombroses mobilitizacions dels docents de les Illes que fa només un mes van realitzar  la Marxa per l’Educació, convocada per reivindicar una escola pública, de qualitat, inclusiva i en català. La caminada va sortir de l’Institut Berenguer d’Anoia d’Inca i va acabar en un acte al passeig del Born de Palma de Mallorca, conduit per Glòria Julià i en el qual intervingueren Iñaki Aicart, portaveu de l’Assemblea, membres de les joves encausades a la Conselleria, la Plataforma CRIDA i la FAPA (federació d’associacions de pares i mares d’alumnes).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid