Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecentage
Famílies menorquines presenten una querella criminal contra Bauzá

Han iniciat una campanya de micromecentage a TotSuma per aconseguir els doblers necessaris per a sostenir el plet.

08/04/2014

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Menorca (FAPMA) presentà el passat divendres dia 4 d'abril als jutjats d'instrucció de Palma una querella criminal contra José Ramón Bauzá, la consellera d'Educació, Joana Maria Camps i el secetari de la conselleria d'Educació, Guillem Estarellas, per la presumpta comissió dels delictes de prevaricació, desobediència i impediment de l'exercici de drets cívics reconeguts a la Constitució.

L'entitat que aplega els col·lectius de pares d'alumnes de l'illa informa mitjançant un comunicat que l'acord per a emprendre "accions legals" contra els responsables de la política educativa del Govern arrencà de les assemblees de pares i mares que es van dur a terme els passats mesos de setembre i octubre. Segons això, inicialment, la FAPMA, les associacions de pares implicades així com diverses famílies a títol particular van presentar un recurs d'alçada contra la resolució de Guillem Estarellas que imposava el projecte de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als tres instituts de Maó i al de Ferreries, segon informa el dBalears.

Micromecenatge

FAPMA informa a més que l'encàrrec i redacció de la querella s'ha finançat amb "aportacions voluntàries", que es van fer a aquest efecte en la Marxa per l'Educació del passat 13 d'octubre. Afirmen que no es dedicarà cap part del pressupost ordinari de l'entitat a finançar l'acció, i per això, s'ha iniciat una campanya de micromecentage per aconseguir els doblers necessaris per a sostenir el plet. Les aportacions es poden fer a www.totsuma.cat/querellabauza, i es pretenen recaptar 7.000 euros.

Valora
Vídeos
Querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid