Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#1rdeMaig
Desenes de persones commemoren la Diada a la Seu d'Urgell

Una quarantena de persones han recorregut el centre històric de la Seu, sota el lema "Els seus beneficis, la nostra misèria. Acabem amb la dictadura del capitalisme i la Unió Europea".

01/05/2014 Laboral
Desenes de persones commemoren la Diada a la Seu d'Urgell Desenes de persones commemoren la Diada a la Seu d'Urgell

Un any més, la Seu d'Urgell ha viscut una jornada de mobilització en motiu de l'1 de maig, dia de la classe treballadora. Convocades per l'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell, una quarantena de persones han recorregut el centre històric de la Seu, sota el lema "Els seus beneficis, la nostra misèria. Acabem amb la dictadura del capitalisme i la Unió Europea"."Lluita rural contra el capital", "Rescaten bancs, arruïnen vides", "Prou retallades a la sanitat" o "Violència és no arribar a final de mes" han estat algunes dels lemes que s'han pogut sentir al llarg de la marxa, que ha acabat a la plaça Patalín, davant una oficina de La Caixa.

S'hi ha llegit un manifest, en el qual s'ha denunciat que l'augment de la riquesa de les classes benestants, la recuperació dels seus guanys, són a costa d'atur i explotació per a les treballadores.

Davant d'això, els organitzadors han recalcat que és necessari acabar amb el capitalisme, recuperar la sobirania econòmica i començar a legislar a favor de les classes populars.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid