Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Qualifiquen de provocació l'elecció de Cañete com a cap de llista del PP a Europa

El nom d'Arias Cañete està associat al nou Pla del Delta, al projecte Castor, la privatització del litoral, a les prospeccions petrolieres, al fracking....

18/04/2014 Territori
En defensa del delta de l'Ebre En defensa del delta de l'Ebre

Diverses organitzacions escologistes han manifestat aquests dies que el PP ha posat de cap llista a les properes eleccions al Parlament Europeu, a un dels protagonistes de les agressions que pateix el territori, l'actual ministre espanyol d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, per la qual cosa ho qualifiquen de "provocació".

Com a ministre durant la legislatura 2000-2004 amb el govern d'Aznar, Arias Cañete va acumular casos tan traumàtics com el de les vaques boges, l'oli d'oliva amb substàncies cancerígenes, la pesta porcina, la catàstrofe del Prestige i el Pla Hidrològic Nacional, amb la defensa aferrissada del transvasament de l'Ebre. De fet, va arribar a afirmar que el Transvasament de l'Ebre es faria “pel civil o pel militar”.

Ara, amb Rajoy ha portat endavant, allò que va prometre a l'inici de la legislatura, el nou Pla del Delta. També va dir que el projecte Castor no tenia cap impacte mediambiental, no s'ha oposat al fracking i està a favor de les prospeccions petrolieres. A més a més ha promogut la nova llei de costes que suposa un retrocés en la conservació del medi ambient, que deixa allò que és públic totalment a mercé del l’interés privat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid