Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Els “seguidors” de Societat Civil Catalana

Molts dels seguidors del twitter de Societat Civil Catalana són grups ultradretans

27/04/2014 Política
Segons s’afirma al perfil del twitter @salvigrau72   molts dels seguidors del twitter de Societat Civil Catalana són grups ultradretans (Democracia Nacional, Plataforma per Catalunya, Alianza Nacional....). Societat Civil Catalana (SCC) és una plataforma unionista espanyola que es defineix com “un grup de catalans i catalanes que volen contribuir i facilitar la conscienciació i mobilització de les persones que a Catalunya consideren positiu el manteniment d'un vincle sòlid amb la resta d'Espanya i Europa”.

A l'acte de presentació realitzat el 23 d'abril de 2014 al Teatre Victòria de Barcelona hi van assistir dirigents polítics del PP, C's, PSC, Vox i UPyD, (a més a més d'algun membre de la Falange Española i algun carlí )    tot i que els noms dels impulsors que han transcendit no tenen afiliació partidista coneguda, a excepció d'algun cas.

Els impulsors coneguts de societat civil catalana són:

Josep Rosiñol Lorenzo: (president provisional) resident a Sant Cugat del Vallès i nascut a Ripollet l'any 1970, periodista del portal Libertad Digital i comercial d'una empresa.

Javier Barraycoa: nascut a Barcelona l'any 1963, filòsof i professor de la Universitat Abat Oliba, secretari del partit Comunió Tradicionalista Carlista a Catalunya i autor dels llibres Cataluña Hispana i Historias ocultas del nacionalismo catalán.

José Domingo Domingo: nascut a Barcelona l'any 1959, funcionari del Cos Superior de Lletrats de l'Administració de la Seguretat Social espanyola, ex-diputat de Ciutadans i fundador d'una altra plataforma unionista denominada Espanya i Catalans.

Josep Ramon Bosch Codina: nascut a Santpedor l'any 1963, empresari directiu de Sunster Iberia SL, així com fundador d'una altra plataforma unionista denominada Somatemps.

Isabel Porcel González: nascuda a Manresa l'any 1987, advocada de Dret administratiu i urbanístic, que treballa al despatx Massagué Verdeny i amb anterioritat al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Joaquim Coll Amargós: historiador i funcionari tècnic de la Diputació de Barcelona.

Ana Maria Lindin: advocada de Piñol Lindin.

Susana Beltrán García: nascuda a Barcelona l'any 1966, professora de Dret a la UAB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid