Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
El PP volia que les Corts Valencianes condemnessin l’entrada de la Via Catalana al País Valencià

Les Corts Valencianes van rebutjar ahir una proposició no de llei presentada pel PP per condemnar que la Via Catalana celebrada el passat 11 setembre va entrar a “la Comunitat Valenciana”

02/04/2014 Política
Pel diputat del grup parlamentari popular Rubén Ibáñez, l’entrada de la cadena humana al País Valencià és “una ingerència territorial que no compartim i condemnem perquè atempta contra el marc territorial autonòmic valencià, les seues senyes d'identitat i la seva llibertat, pertorbant la pacífica convivència i el respecte a la nació espanyola”  i va assegurar que el País Valencià “mai serà una sucursal catalana”. Els grups de l'oposició van votar en contra de la proposta que no es va aprovar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid