Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27F
El SEPC convoca vaga d'estudiants arreu del país el 27F

"sis mesos després de l’inici d’aquest curs acadèmic, les estudiants dels Països Catalans seguim veient com l’educació del nostre país és dia rere dia més precària, més elitista, més exclusiva i més alienant"

25/02/2014 Educació

Sota el lema "Plantem cara: o els seus privilegis o la nostra dignitat!", el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una vaga d'estudiants el proper dijous (27F). (Recull de convocatòries arreu dels Països Catalans).

La crida a la mobilització per aquest dia està dirigida als instituts i les universitats dels Països Catalans, ja ha rebut el suport d’altres organitzacions i assemblees de facultat del país.

El manifest reclama que el conjunt de les estudiants es mobilitzin per fer front “als atacs a la llengua i al model públic de les universitats catalanes” i també a la “imposició de l’Estratègia Universitària 2015 (EU2015). El SEPC destaca també que cal un moviment estudiantil fort i que es treballin problemàtiques locals per afrontar problemes globals que “imposen l’Europa del capital i els governs que les executen”.

Valora
Vídeos
27F - Contra la seva prepotència, decidim desobediència!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid