Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
La CUP titlla de vergonyós l'acord pel "Barcelona World"
31/03/2014 Territori

La CUP de Tarragona, com la resta de l'organització, considera que l'acord entre el PSOE i CiU és resumeix en la constatació que el govern no només no defensa els interessos de les classes populars, sinó que ja ni es preocupa "d'ocultar el seu servilisme i submissió envers les èlits econòmiques, l'economia de casino i el capitalisme de la ruleta".

La formació independentista s’afegeix a la denúncia de l’assemblea Aturem BCN World sobre la poca justificació dels impactes que s’anuncia que el projecte tindrà, com la creació de llocs de treball. També convida a reflexionar sobre els llocs de treball que es crearien amb els diners que es deixaran d’ingressar amb la rebaixa fiscal i amb la no prevenció de l’evasió de capitals amb el joc i  reclama un debat profund, participatiu i transparent sobre el model de creixement que es vol per al territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid