Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Xerrada a Tarragona sobre "El què, el qui, el com i el quan sobre Bcn World"
04/03/2014 Territori

Aquest dimecres tindrà lloc la xerrada “El què, el qui i el quan sobre BCN World” que organitza la comissió de Medi Ambient i Dret Animal de la CUP de Tarragona (MaiDA), i que anirà a càrrec de Joan Pons, portaveu de l'Assemblea Aturem Bcn World, plataforma que lluita contra la projecció d'aquest macrocomplex lúdic just a tocar de Port Aventura.

Davant la manca d'informació sobre el projecte i la preocupació, d’una banda, per veure que aquest projecte compta amb moltes simpaties tot i suposar una agressió clara, entre altres, al territori i, de l'altra, sense veure cap benefici per la societat i pel bé comú, sinó només per uns quants, apostant per un model de turisme que rebutgen, en Joan Pons explicarà  les raons per les quals la classe treballadora hauria de posicionar-se en contra de BCN World.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid