Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Concert per la solidaritat antifeixista i contra la repressió a Mallorca
28/03/2014 Drets i Llibertats

El proper 11 d'abril farà 21 anys de l'assassinat del militant de Maulets Guillem Agulló per part d'un grup neonazi. Coincidint amb aquesta data i pel de milers de víctimes del feixisme, el SEPC de Mallorca organitza un concert  de solidaritat amb totes elles el proper 11 d'abril a partir de les 19h a Sa Factoria de So de Santa Maria.

Tocaran els grups Fonoi, Valtònyc, Punt i apart, Genius-G, Xarxa, Leitmotiv, Rap rural, 187 i el punxa discs Manex. Hi haurà sopar a preus populars i comptarem també amb batucada i malabars.

Els doblers recaptats en aquest concert, per tant, aniran a la caixa antirepressiva per poder fer front a les multes i a la repressió soferta aquests darrers mesos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid