Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Stoppujades
La 9a jornada de protestes veïnals contra les pujades de tarifes del transport col·lapsa Barcelona

La propera mobilització coincidirà amb l'inici del Congrés Mundial de Mòbils i comptarà amb el suport de la vaga dels treballadors de TMB i dels FGC.

20/02/2014 Drets i Llibertats

La 9a jornada de mobilitzacions contra l'augment de les tarifes del transport públic van col·lopsar ahir le circulació a Barcelona durant una mitja hora, des de les 20h a les 20.30. Els manifestants van tallar el trànsit de les principals vies d'accés a la ciutat, la ronda de Dalt a tocar de la via Júlia, l’avinguda Meridiana, la Gran Via, l’avinguda Diagonal a la plaça de la Reina Maria Cristina i la confluència del carrer d’Aragó amb el passeig de Gràcia.

Les protestes com cada dimecres, convocades per la plataforma Stop Pujades Transport, es van iniciar a les 19h amb concentracions a una cinquatenta d'estacions i ferrocarrils de rodalies, i una hora més tard es van traslladar cap a les tallades de circulació en diferents punts de la ciutat. L'acció ha representat un canvi d'estratègica en relació a les vuit jornades de protestes anteriors que havien finalitzat amb concentracions a les andanes paralitzant el combois. Un canvi en resposta a les amenaces de l'Ajuntament de sancionar econòmicament les persones que aturessin el transport i també s'ha cercat el factor sorpresa.

La Marina

Més de 1.200 veïns de la Marina de la Zona Franca tallen la circulació a la Gran Via per reclamar un transport digne.  Hores abans de la mobilització, l'ATM va anunciar que el barri estarà millor connectats gràcies als nous horaris i la freqüència de pas de cinc línies de bus. En un termini màxim d'un mes s'introduiran els canvis en les línies 9, 23, 37, 79 i 109.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid