Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enseyament
L'STEI demana la dimissió de la consellera d'Educació de les Illes

Per desautoritzar l'informe sobre el fracàs escolar

06/02/2014 Educació
STEI STEI
L'STEIha reclamat aquest dijous un altre cop la dimissió o la destitució de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, per desautoritzar els resultats de l'informe de l'associació de directors de secundària de Mallorca sobre l'aplicació del TIL en el primer curs.

En la nota de premsa, assenyala que "considera inadmissible que la consellera Camps menyspreï una vegada més al professorat de les Illes Balears, i posi en dubte els criteris d'elaboració d'un estudi que elaborat per les persones que més coneixen, i també que més pateixen el dia a dia dels centres, immersos com estan dins del caos de la implantació" del Tractat Integrat de Llegües (TIL). Segons el citat estudi, a causa de l'aplicació del TIL, el fracàs escolar ha pujat prop d'un 30 per cent.

"L'STEI reclama la dimissió de la consellera Camps, o la seva destitució per part del president Bauzá, i la recerca d'una persona al capdavant de la Conselleria d'Educació que faci possible el diàleg, el consens amb la comunitat educativa i l'interès a resoldre el conflicte que ja fa molt que està enquistat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid