Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
L'STEI guanya el contenciós que reconeix tots els sexennis als docents interins

L’STEI instarà a l’administració a executar l’esmentada sentència a les persones demandants i reclamarà obrir un procés de negociació per l’aplicació a tot el col·lectiu de professorat interí

11/01/2014 Laboral
STEI STEI

Per primera vegada, un jutjat de les Illes Balears “reconeix el dret dels demandants a la percepció del complement de formació corresponent als sexennis que hagi complert, de la mateixa manera ho tenen els funcionaris de carrera, amb efectes retroactius respecte dels quatre anys immediatament anteriors a la datat de sol·licitud”. A més, la sentència diu que no hi ha possibilitat de recurs ordinari.

Per cada tram de sis anys, els interins que han guanyat la sentència cobraran al voltant de 105€ mensuals bruts, amb efectes econòmics de quatre anys enrere.

Aquesta sentència ha reconegut al col·lectiu que es va decidir a interposar amb l’STEI el contenciós administratiu el que abans s'ha esmentat. Podria tenir conseqüències per a tot el col·lectiu de funcionaris docents interins (al voltant de 2.500 persones), sempre que els requisits d’antiguitat (12 anys o més d’antiguitat) i formació necessaris (100h per cada tram de sis anys).

L’STEI instarà a l’administració a executar l’esmentada sentència a les persones demandants i reclamarà obrir un procés de negociació per l’aplicació a tot el col·lectiu de professorat interí que reuneixi els requisits, a més dels endarreriments corresponents.

Des de l’STEI conviden a tot el col·lectiu de professorat interí a veniral sindicat per iniciar els tràmits per al reconeixement d’aquest dret, tal com ja hem fet per a totes les persones que han guanyat la sentència

Cal recoordar que des del novembre de 2006, gràcies a l’acord promogut per l’STEI amb l’administració, els funcionaris docents interins tenen reconegut un sexenni. En canvi, els funcionaris de carrera en tenen reconeguts fins a 5.

Ja fa 2 anys, l’STEI inicià la via administrativa per aconseguir que el personal docent interí tengués reconeguts els mateixos drets que els funcionaris de carrera.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid