Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Joan Dausà i Els Tipus d’Interès i La Iaia tancaran el 10è Tastautors de Cardedeu

Les portes del Centre Cultural s’obriran demà 22 h, i mitja hora després començarà l’espectacle. El preu de l’entrada és de 15 euros, 14 euros si és anticipada.

07/02/2014 Cultura
Tastautors, 10è Cicle de Música a Cardedeu Tastautors, 10è Cicle de Música a Cardedeu

El Tastautors número 10 acaba divendres amb un doble concert: l’actuació de Joan Dausà i Els Tipus d’Interès i de La iaia. Després de guanyar el Premi Gaudí a la millor música original, Joan Dausà arribarà al Tastautors, acompanyat dels Tipus d’Interès, tot repetint cartell al cicle cardedeuenc.

Joan Dausà i els Tipus d’Interès és la proposta musical resultant de combinar les cançons del polifacètic Joan Dausà amb el conjunt de músics format per Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Eloi Isern. Més tard s’hi van afegir Àxel Pi (Sidonie), David Romero i Toni Llàcer (Hans Laguna). Junts han esdevingut Els tipus d’interès. Tots plegats tornen al Tastautors després de fer sentir la seva música arreu.

La Iaia també torna al Tastautors, després de ser-hi quan només comptaven amb una maqueta. Des de llavors han guanyat el concurs Sona9 i arriben ara com un dels plats forts del cicle, amb un estil de pop-rock sintetitzat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid