Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sisena edició de "Tastautors" a Cardedeu (Vallès Oriental)

 Arriba la sisena edició de Tastautors iniciativa cardedeuenca què te com a objectiur dinamitzar la cultura dels Països Catalans.
Els Amics de les Arts, Senior i el cor brutal, La increible Història d'en Carles Carolina, Delèn, Menaix a Trua, Esteve Felipe Guillamino, Quimi Portet  i  Els nens eutròfics d'en Pedrals, intervenen en la Sisena  Mostra de Música Nostra que comença el proper divendres 15 de gener a Cardedeu, i que s'anuncia amb un fort suport de difusió des de la xarxa Facebook.
Es venen abonaments a 15 euros per tots els 4 dies, i es poden comprar anticipadament al Tarambana i al Compàs i al mateix recinte del concert inaugural.

La novetat d'enguany és que les parelles linguístiques  (del projecte "Voluntariat per la llengua" tindran l'entrada de franc, un bon premi i motivador per tota la gent que intervé en aquestes activitats.

08/01/2010 03:02 Cultura

 

"El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de la inscripció de les persones al programa, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats. Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada".

Esdeveniments al Facebook:

 

  • 1r dia: Els Amics de les Arts +Senior. Sala Sarau-divendres 15/01 22:30
  • 2n dia: Delèn, Menaix a Trua + Esteve. Sala Sarau, divendres, 22/01 22:30
  • 3r dia: Esteve Felipe + Menaix...Sala Sarau, divendres 29/01/22:30
  • 4t dia:: Guillamino. Bar Tarambana, divendres, 05/02/23:30
  • 5è diia: Quimi Porte.t+Els nens eufòrics-Centre Cultural/dissabte 06/02/22:30 

Amb l'obectiu i la voluntat de dinamitzar la cultura dels Països Catalans, una colla de cardedeuencs i cardedeuenques et presentem un any més (i en van sis) un altre cicle de música d'autor de petit format. La tria no ha estat aleatòria, hem partit de la premisa qualitativa del treball dels artistes: volem que et deixis endur per una selecció de propostes musicals òptimes per a les teves orelles àvides de nous gustos musicals. En segon lloc i no menys important, dibuixem amb la procedència dels músics, un mapa. És la forma d'un territori culturalment ferit i esquarterat que va de Salses a Guardamar i de Fraga a l'Alguer. Perquè allà on no hi arribin o no hi vulguin arribar les ones de la ràdio i la televisió, els diaris venuts a llurs estats opressors, els polítics de fireta que fan veure que ens governen i aquestes institucions culturals de paper d'estrassa, allà hi serem nosaltres, perquè encara hi ha molta feina per fer. I t'hi convidem a tu, si t'hi engresques. De moment et deixem amb les cançons d'amor, amb les de desamor, amb les que parlen de política, filosofia o societat, amb les que fan volar elefants blancs, telèfons de colors i andròmines de tota mena i amb les que reclamen una terra lliure i justa on sigui més digne de viure-hi. I ho fan en la llengua del país, és clar. De segur que les cançons no et deixaran indiferent.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid