Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença el Tastautors, cinquè cicle de músiques de Cardedeu

Aquesta nit a la sala Sarau de Cardedeu comença el Tastautors, cinquè cicle de músiques de Cardedeu. El mallorquí Biel Majoral obrirà l'edició d'enguany, a continuació el grup Conxita pujarà a l'escenari. La cinquena edició de Tastautors continua amb la mateixa filosofia amb que es va fundar, donar veu a les propostes musicals d'arreu de la nació parant cura especial perquè tots els accents de la llengua estiguin representats al cartell d'artistes. Així el cartell del Tastautors de 2009 el completen, la cantautora vallessana Ivette Nadal, el folk minimalista d'El Petit de Cal Eril, el pop de Miss Carrusel, la cançó d'autor del valencià Feliu Ventura, el sorprenent espectale poètic dels valencians Ix i el pop lluminós de Mishima.

16/01/2009 02:26 Cultura
"Jo tasto, tu tastes, ella tasta; nosaltres tastem, vosaltres tasteu, ells tasten. Tothom qui voldrà venir en tastarà. És una recepta màgica feta d’il·lusió i de notes musicals; de veus, de Montseny i de país; i de gent d’ací i també de més enllà. Perquè el Tastautors no és res més que un cicle de músiques de petit format que neix de l’entorn i viu per a l’entorn. És aquell combinat de qualitat que vol trobar un espai al seu espai, de Salses a Guardamar i de Fraga a l'Alguer, per a esdevenir una oportunitat per a tots aquells intèrprets que, en un país amb una cultura lliure, per la seva vàlua serien presents als mitjans sense cap mena de dificultat si cantaven en la llengua d’aquella terra. Com que als Països Catalans, tanmateix, tot està per fer i encara tot és possible, lletra i música s’uneixen i ens fan un regal: la possibilitat de seguir avançant en la construcció d’una societat lliure, culta, desvetllada i feliç. Apagueu els llums, encengueu les espelmetes. Comença el concert... "
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid