Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antipatriarcal
ARRAN precinta diverses seus "antiavortistes" a Palma
13/02/2014 Gènere

ARRAN Palma ha reivindicat el precinte de diverses seus antiavortistes a diferents punts de ciutat, com ara la seu de l’associació pro-vida Baleares Vida, l’església de Sant Francesc i la seu del Partit Popular de Palma. Amb l'objectiu d'assenyalar els principals culpables de la contrareforma de l’avortament: "el Partit Popular com a màxim representant, i amb connivència evident amb l’Església Catòlica i les associacions pro-vida".

Durant les darreres setmanes d’aquest mes de febrer, diversos col·lectius feministes d’arreu dels Països Catalans han realitzat una sèrie d’actes, manifestacions i accions en defensa del dret al propi cos de les dones i a favor de l’avortament.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid