Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
La CUP Sant Cugat dóna suport a la campanya “signa un vot pe la independència”

Sant Cugat del Vallès es sumarà aquest cap de setmana (11 i 12 de gener)  a la campanya de recollida de signatures que s'organitza a tot el Principat per promoure i defensar el dret del poble català a decidir

10/01/2014 Política

La campanya promoguda per l'ANC coneguda com "Signa un vot per la independència" es fonamenta en el Dret a Petició i consisteix en a demanar a l’Administració qualsevol cosa que consideri convenient per a ell o per a la seva comunitat. D'aquesta manera, el que es demana és que en cas que sigui impossible realitzar la consulta el Parlament proclami la Independència de manera unilateral. 

La voluntat, com en totes les mobilitzacions de tot aquest procès, és la d'aglutinar una àmplia majoria que faci indiscutible la voluntats dels ciutadans del Principat, i que no permeti cap pas enrera dels dirigents polítics, sinó el contrari: Obligar-los a fer passos endavant, i fer-los amb tota la contundència possible. És per tot això que des de la CUP de Sant Cugat del Vallès donen suport a aquesta campanya i animen als i les santcugatenques a sumar-s’hi signant un vot per la independència els dies 11 i 12 de gener. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid