Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Homenatge al General Moragues en la XXVII edició del Tradicionarius

El festival de folk organitza, del 10 de gener a l'11 d'abril, 56 sessions amb la participació de més de 40 grups i músics

09/01/2014 Cultura
XXVII edició del Tradicionarius XXVII edició del Tradicionarius

Demà comença a Gràcia, la XXVII edició del Tradicionàrius Festival Folk Internacional  amb els Ministrils del Camí Ral amb un seguici de la Plaça de la Vila al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (CAT) i amb el concert inaugural de l'agrupació folk TAC Trio.

El festival s'allargarà fins l'11 d'abril, amb 56 sessions i comptarà amb la participació de més de 40 grups i músics que actuaran a l'escenari del CAT, 2 presentacions de llibres i 7 de treballs discogràfics, 6 sessions Matinals al CAT, 6 sessions de Folk als Mercats, 10 trobades en el Bar del CAT amb el Vespres dels dimecres amb Marcel Casellas i 5 caps de setmana monogràfics: els Foguerons de Sant Antoni a Gràcia, les Jornades de la cançó, la Trobada jotera a Barcelona, La Gralla made in Catalunya i el Violinàrius.

Un Tradicionàrius reivindicatiu

Fa ja molts anys que el Tradicionàrius treballa i coprodueix concerts amb L'Auditori de Barcelona i el Festival BarnaSants, i per a aquesta edició també s'ha afegit la Fira Mediterrània de Manresa. D'aquestes col·laboracions neixen dos grans espectacles reivindicatius.

El primer, el concert "General Moragues: homenatge. 300 anys de cançons de lluita i resistència" es farà el 30 de gener a l'Auditori, en el marc del Tricentenari. Hi actuaran diferents artistes com Maria del Mar Bonet, Francesc Pi de la Serra, Rafael Subirachs, Jaume Arnella, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Mesclat, Vicent Torrent, Manolo Miralles, Miquel Gil, Coses i Francesc Ribera "Titot", entre d'altres.

El segon concert reivindicatiu serà "Escòcia & Catalunya. Camí de la llibertat musical" el 9 de març també l'Auditori, serà un concert que unirà musicalment al dos pobles que enguany celebraran els seus respectius referèndums sobre la seva independència. En aquesta línia, s'ha programat un concert amb els escocesos Capercaille i amb el grup del Baix Llobregat RIU, els gaiters de la City of Barcelona Pipe Band i els Castellers de la Vila de Gràcia.

També en coproducció amb BarnaSants, la xilena Pascuala Ilabaca oferirà un homenatge a Víctor Jara en el qual s'anuncien "convidats sorpresa" de molt pes.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid