Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música folk.
Marcel Casellas organitza punts de trobada amb convidats al Tradicionàrius
09/02/2013 Cultura
Marcel Casellas Marcel Casellas

Cada dimecres del 6 de febrer al 20 de març (21.30 h, Via Fora! C.A.T), el Tradicionàrius acollirà les "Vespres dels Dimecres", punts de trobada coordinats per Marcel Casellas i amb la participació de convidats, per improvisar i passar-ho bé al voltant de la música folk.

L’infatigable Marcel Casellas no tan sols ha actuat en aquest Tradicionàrius amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials, sinó que també coordinarà totes les setmanes de febrer i març les anomenades Vespres dels Dimecres, una mena de punts de trobada oberts a la improvisació musical sobre patrons tradicionals i la participació de tots els músics que ho vulguin. Quinze anys després de les mítiques Nits dels Dilluns del Tradicionàrius, ara Casellas convidarà setze músics –distribuïts en set sessions– per improvisar i buscar la complicitat entre aquests i un públic “que escolta, beu, canta, balla i també participa d’insòlites rimes setmanals”.

A la primera sessió, aquest dimecres 6 de febrer, hi participaran Francesc Marimon (acordió) i Toni Rocosa (clarinet); set dies després, el 13 de febrer, hi haurà Carles Belda (acordió) i Ivó Oller (trompeta), i a la sessió del 20 de febrer, Paco Pi (baix), que substituirà Casellas com a mestre de cerimònies, estarà acompanyat de Marcel Marimon (guitarra) i Eduard Casals (clarinet).

Les "Vespres dels Dimecres" tenen el precedent en els punts de trobada que es van anar fent a les primeres edicions, amb la participació del mateix Casellas, que recorda que "en aquelles trobades hi havia bon ambient, fum i alcohol; ara ja no hi haurà fum, però la resta es mantindrà".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid