Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Aramateix" presenta el nou disc "300anys" al Tradicionàrius

 El passat i el futur es troben en una línia d'instants efímers que s'anomena present i que sempre és ara mateix.  Avui es presenta l'espectacle al CAT (Centre Artesà Tradicionàrius).

Aramateix és la banda de Francesc Ribera "Titot", l'excantant de Brams i Dijous Paella, i 300anys és el seu segon disc, que fa coincidir les lliçons del passat i la il·lusió del futur.

11/12/2008 16:38 Cultura

 300anys gira a l'entorn del tercer centenari de l'ocupació borbònica del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears i sense ser un treball conceptual conté una poc freqüent coherència interior i una gran qualitat i tècnica en l'expressió de sentiments i atzars.


Aramateix, crescut i consolidat com a grup s'explica al món des de la pròpia identitat cultural, condició indispensable per no acabar sent d'enlloc. El grup fa ska-rock aborigen, que diríem, per explicar sense vergonya ni complexos provincians qui són, com senten i què pretenen de la vida i de l'entorn.

Per saber-ne més:

Bloc del Titot

myspace Aramateix

YouTube - Titot i Aramateix

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid