Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Avui és l’últim dia per escollir el guanyador del premi Martí Gasull i Roig

Cal decidir entre tres finalistes: l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, la Viquipèdia en català o l’activista valencià Joan-Carles Martí i Casanova

 

30/01/2014 Llengua
Avui és l’últim dia per votar el guanyador del premi Martí Gasull i Roig a la millor iniciativa de defensa del català del passat 2013. Cal decidir entre tres finalistes, seleccionats per un jurat entre les 96 propostes que van fer arribar més de 300 persones: l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, la Viquipèdia en català o l’activista valencià Joan-Carles Martí i Casanova.

El guanyador es donarà a conèixer dimarts vinent, dia 4 de febrer, en un acte al Born Centre Cultural de Barcelona,  si es vol assistir a l’acte per conèixer de primera mà qui rebrà el guardó, és imprescindible que confirmar  l’ assistència enviant un correu a premimartigasull@plataforma-llengua.cat!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid