Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#premiMartíGasull
Plataforma per la llengua convoca el Premi Martí Gasull i Roig

El guardó vol reconèixer anualment una persona o entitat dels Països Catalans que "s'hagi distingit per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social"

12/11/2013 Llengua

El proper 12 de desembre Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, farà 20 anys que lluita pels drets lingüístics i per la protecció de la llengua catalana. Per això, convoca el Premi Martí Gasull i Roig, amb el qual es vol reconèixer anualment una persona o entitat dels Països Catalans que "s'hagi distingit per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social".

El premi, que també vol ser un record del fundador de l'entitat, mort ara fa un any, vol ser el màxim participatiu possible, per la qual cosa s'ha establert que qualsevol persona, empresa o entitat hi pot presentar la candidatura. A més, també s'anima tothom a proposar noms a través del web estimoelcatala.cat. Un jurat valorarà les propostes i n'escollirà tres com a finalistes, que es podran votar durant el mes de gener, abans que es lliuri el premi el dia 29.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid