Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Arrufat sobre la internacionalització de la consulta: "referèndum el 9 de novembre tant sí com no"

El diputat per la CUP-AE Quim Arrufat realitza unes declaracions sobre la internacionalització de la consulta: "El missatge més contundent que pot enviar el poble català al món és la celebració del referèndum el 9 de novembre tant sí com no"

03/01/2014 Política
La CUP considera que "cal estendre i multiplicar les iniciatives polítiques que internacionalitzin el procés català"

La CUP ha valorat avui la carta que el president Artur Mas ha fet arribar als líders internacionals demanat suport al referèndum. El diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat ha assegurat que "cal estendre i multiplicar les iniciatives polítiques que internacionalitzin el procés català i posin en alerta la comunitat internacional". Arrufat també ha volgut recordar a Mas que "el missatge més contundent que pot enviar el poble català al món és la celebració del referèndum el 9 de novembre, amb o sense acord amb l'Estat espanyol", deixant clara "la voluntat indoblegable de decidir el seu futur".

Finalment la CUP també ha insistit amb la necessitat de clarificar la pregunta "que la volem clara i única sobre la independència i de resposta binària", de forma que no pugui ser interpretada per ningú i faciliti la comprensió de la comunitat internacional i a l'Estat espanyol de quina és la voluntat del poble català.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid