Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
David Fernàndez diu les coses pel seu nom a Rato: "Fins aviat gàngster!"

Fa pocs dies el diputat de la CUP David Fernàndez va desvelar que les primeres preferents de Caixa Laietana s’emetien abans de 2003 des del paradís fiscal de les Illes Caiman, durant una altra compareixença al Parlament. Ara ha tornat a dir les coses pel seu nom i a la cara a Rodrigo Rato

11/11/2013 Política

David Fernàndez, diputat per la CUP-AE, ha tornat a posar entre les cordes els podersos, aquest cop a Rodrigo Rato, durant una compareixença al Parlament de la CAC en la Comissió de control de les caixes d'estalvi.

Mentre Rato intentava defensar-se de la seva gestió a l'entitat financera, el diputat de la candidatura independentista no ha parat de llençar-li retrets en forma de preguntes que l'exministre espanyol es negava a respondre. Rato, durant 10 minuts i escaig, ha mirat a la cara el diputat en comptades ocasions, evitant contínuament les preguntes de la comissió.

El moment de més tensió ha arribar amb la intervenció final, que amb prou feines Fernàndez ha pogut acabar-la perquè la presidenta de la comissió, Dolors Montserrat (PP), l'interrompia i el tallava per estar "fora de temps."

Fernàndez, com en altres ocasions, ha dit les coses pel seu nom i s'ha acomidadat amb un "Ens veiem a l'infern", i seguidament "Fins aviat gàngster!", com a retret per l'actiud de Rato, que tranquil·lament es negava a respondre la major part de les preguntes i les derivava a compareixences anteriors amb informacions inexistents. En dir aquestes darreres paraules el diputat li ha mostrat una sandàlia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid