Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
“Hooliganisme” espanyolista a Barcelona

Avui durant una manifestació que ha convocat el col·lectiu unionista “Som Catalunya, Somos España” s'han embrutat i fet malbé diversos elements del mobiliari urbà sense que el servei d'ordre de la manifestació (format en part per falangistes) ho impedís.

06/12/2013 Política

Milers de persones (5.000 segons la Guàrdia Urbana) s'han manifestat avui a Barcelona a favor de la “unitat d'Espanya i la Constitució”. Entre els assistents a la manifestació hi havia l'Alícia Sánchez Camacho i Enric Millo, membres del Partit Popular que uns minuts abans de la marxa ha organitzat una acte en defensa de la Constitució on entre altres coses s'ha descrit a Nelson Mandela com a un lluitador per una “Sud-Àfrica unida”. La representació de Ciutadans- Partido de la Ciudadanía ha anat a càrrec d'Albert Rivera i Jordi Cañas.

José Domingo líder de la plataforma convocant “Som Catalunya, Somos España” s'ha mostrat satisfet de l'organització de l'acte que ha transcorregut sense que s'hagin produït incidents greus tot i que els manifestants han insultat sistemàticament a tots els veïns de la zona que tenien l'estelada penjada al balcó i han embrutat i fet malbé diversos elements del mobiliari urbà sense que el servei d'ordre de la manifestació (format en part per falangistes) ho impedís.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid