Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona valora positivament l'expulsió d'aficionats espanyolistes de l'estadi de Montilivi

La CUP de Girona aplaudeix l'actuació de la directiva del Girona FC i emplaça l'equip de govern de la ciutat a treballar en la línia de prevenir situacions similars i aïllar les actituds racistes i de caire anticatalà que es donin a la ciutat.
La CUP de Girona fa una lectura i valoració positiva en referència a l'actuació de la directiva del Girona FC, que des del  "nostre punt de vista ha actuat amb correcció i eficàcia en aquest cas, aïllant i barrant el pas a les expressions de caire racista i anticatalà que practicaven amb normalitat un grup d'aficionats vinculat a grupuscles feixistes  que s'atrinxerava a la graderia sud".

05/03/2009 12:01 Política

Precisament aquest dissabte 28 de febrer, una dotzena de membres de la CUP, recolzat per un nombrós grup de representants de diferents col·lectius de la  ciutat,  van fer acte de presència als voltants de l'estadi i van repartir fulletons informatius entre els aficionats del Girona FC denunciant el cas i explicant el seu punt de vista.

En opinió del portaveu de la CUP," l'equip de govern de la ciutat hauria de prendre nota del que ha succeït i actuar en conseqüència". En aquest sentit els emplaça  a treballar en aquesta línia i prevenir situacions  de caire racista i/o anticatalà.

Finalment la CUP vol agrair als diferents col·lectius de la ciutat, així com als nombrosos aficionats del Girona FC, que han mostrat el seu suport i col·laboració desinteressada.

Per saber-ne més:

El meu suport a la CUP. Avui

Els Mossos impedeixen que la CUP de Girona exerceixi el seu dret a la llibertat d'expressió. Llibertat.cat

La CUP de Girona adverteix de la presència d'ultres a l'estadi Montilivi. Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid