Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Més de 250 dones, lesbianes i trans participen a les 1eres Jornades feministes dels Països Catalans

La celebració de les jornades permetrà, en definitiva, anar avançant en la construcció del moviment feminista als Països Catalans.

15/11/2013 Gènere

Aquest dissabte, Tarragona aplegarà 1eres Jornades Feministes dels Països Catalans. Un espai de trobada, debat i lluita més enllà de l’àmbit local que comptarà amb la participació de més de 250 dones, lesbianes i trans d’arreu del territori. Durant la trobada es debatrà a l’entorn dels subjectes del feminisme i es compatiran eines de lluita en quatre àmbits: drets sexuals i reproductius de les persones, organització socioeconòmica, violències i agressions i vivència del feminisme.

En els darrers anys han sorgit en molt pobles, viles i barris col·lectius locals que han mostrat la voluntat d’organitzar-se en espais que s’oposin al patriarcat i al capitalisme. Dones, lesbianes i trans hi han fet front individualment i col·lectivament, de moltes maneres i intensitats: participant en una concentració o mobilització massiva, reenviant un mail, amb l'acció directa, repartint una octaveta, participant en una petonada davant d’una església, escridassant els antiavortistes, anant a reunions, enganxant cartells, transformant les nostres relacions afectives i sexuals, replantejant-nos els nostres rols i identitats, plantant cara a les humiliacions quotidianes quan ens increpen pel carrer, fent debats, ocupant l’espai públic, fent perfomances, perdent la por.

La celebració de les jornades permetrà, en definitiva, anar avançant en la construcció del moviment feminista als Països Catalans.

Organitzen les jornades de formació i debat els col·lectius feministes anticapitalistes A Cavall de Forques (Baix Maresme), Acció Lila (Manresa), Adona’t (Cardedeu), Cau de Llunes (Tarragona), Gatamaula (Barcelona), Justa Revolta (Sabadell), La Ruda (Baix Penedès) i l’Hora Bruixa (Sant Cugat del Vallès).


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid