Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH de l'Ebre ocupa dues oficines de Bankia per resoldre 16 casos de desnonament

Per a la CUP per aquesta acció torna a demostrar que la desobediència civil, la lluita al carrer i la solidaritat són les millors eines per "lluitar i canviar aquest sistema econòmic que ens ofega"

15/11/2013 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a les Terres de l'Ebre ha realitzat aquest dijous al matí una ocupació de les dues oficines de Bankia a Tortosa, que només ha finalitzat quan ha pogut aconseguir que un interlocutor autoritzat de l'entitat financera s'ha compromès a estudiar els setze casos d'hipoteques pendents de desnonament.

A més, també s'ha compromès a desplaçar-se puntualment a les Terres de l'Ebre quan la situació ho requereixi. Amb l'acció d'aquest dijous, el moviment social volia forçar Bankia perquè designés un representant per negociar davant l'imminent tancament de les oficines a les Terres de l'Ebre la setmana vinent que obligaria els afectats a desplaçar-se a Tarragona.

Suport de la CUP a l'ocupació

La CUP ha mostrat tot el seu suport i compromís amb la PAH Ebre perquè "la seua lluita és la nostra lluita, una lluita per la dignitat de les persones".

La formació considera que és intolerable que una entitat rescatada amb diners públics es negue a mantenir reunions amb les persones afectades, un fet agreujat per la marxa de Bankia de les Terres de l’Ebre, que obligarà a les persones afectades, amb una situació econòmica precària, a viatjar per negociar a Tarragona.

També ha felicitat la PAH per aquesta acció, que torna a demostrar que la desobediència civil, la lluita al carrer i la solidaritat són "les millors eines que tenim per lluitar i canviar aquest sistema econòmic que ens ofega".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid