Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HABITATGE
La PAH Ebre assenyala Bankia

Una roda de premsa de la PAH Ebre davant una sucursal de Bankia va servir per denunciar la situació de diversos processos de desnonament a les Terres de l'Ebre

29/10/2013 Drets i Llibertats
La PAH Ebre, en roda de premsa ahir al matí davant l’oficina de Bankia de la Plaça Alfons de Tortosa, va denunciar que aquesta entitat bancària tancarà totes les sucursals a les Terres de l’Ebre el pròxim 22 de novembre i això comportarà que no hi haurà cap oficina d’aquesta entitat a la zona. En aquests moments la PAH Ebre està atenent uns 30 processos de desnonament dels quals la meitat són responsabilitat de Bankia. En tancar les sucursals, Bankia ja no accepta negociar amb les persones afectades, i ni tan sols deixa entregar la documentació per a l’estudi de la dació en pagament.

La PAH Ebre denuncia aquesta situació, ja que la considera un menyspreu a les famílies afectades a les Terres de l'Ebre pels processos de desnonaments iniciats per Bankia i reclama que un interlocutor de l'entitat bancària es desplaci dos cops al mes a la zona i que doni solució als casos de desnonaments que l’entitat té en tràmit.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid