Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
El SEPC promou a la URV la campanya “Universitat Roba i Vigila”

L’acte de presentació tindrà lloc el dimarts a les 18h de la tarda a l’aula 307 del Campus Catalunya

24/11/2013 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) promou a la Universitat Roviral i Virgili (URV, la campanya “La Universitat Roba i Vigila”. Una iniciativa dirigida a denunciar i informar dels casos de corrupció que esquitxen els alts càrrecs de la Universitat Rovira i Virgili (URV), segons informa Pobleviu.cat

Alhora volen contraposar-ho amb la baixada de beques, l’elitització de l’ensenyament superior i corresponent pèrdua d’oportunitats per a la classe treballadora d’accedir-hi, així com l’augment insostenible del preu de serveis dins la universitat, la devaluació de la qualitat d’ensenyament, l’increment de ràtio d’alumnes per aula, la precarització de drets del professorat i la incomprensible videovigilància (donada l’actualitat sobre els òrgans de govern de la universitat) i que comporta una flagrant pèrdua d’intimitat, tant de l’alumnat com de personal docent, dins els diversos campus.

L’acte de presentació tindrà lloc el dimarts a les 18h de la tarda a l’aula 307 del Campus Catalunya i comptarà amb la presència del regidor de la CUP a Reus David Vidal, militants del SEPC de la pròpia universitat i membres d’Assessorament de la CUP al Parlament que posaran llum als més de 15 casos en total que s’imputen als directius i exdirectius de la universitat per les investigacions d’Innova, Shirota i Catalunya Caixa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid