Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUBA
Cuba és el millor país de Llatinoamerica per a la maternitat

Cuba és el millor país d'Amèrica Llatina per a la maternitat i el trentè tercer de tot el món, segons l'organització internacional Save the Children, que promou els drets de la infància

29/11/2013 Internacional

L'organització no governamental, amb seu a Londres, té en compte els factors com el benestar, la salut, l'educació i la situació econòmica de les mares, així com les taxes de mortalitat materna i infantil. Al capdavant d'aquesta llista, elaborada entre 176 països, hi figura Finlàndia, mentre que els deu últims llocs els ocupen països de l'Àfrica subsahariana .En realació a Llatinoamèrica i el Carib, Cuba és la primera a aparèixer, al lloc 33, per davant de l'Argentina ( 36 ), Costa Rica ( 41 ), Mèxic ( 49 ) i Xile ( 51 ).

L'índex de Maternitat de Save the Children , que s'inclou a l'informe “Estat de les dones del món” 2013, situa als Estats Units en la posició 30 pel fet que té un risc relativament alt de mort materna .S'estima que a nivell mundial podrien salvar cada any més d'un milió de nadons si s'oferís accés universal a productes com injeccions de corticosteroides per a dones en parts prematurs, a fi d'evitar la mort de nadons per problemes respiratoris, aparells de reanimació per petits que no respiren en néixer, neteja del cordó umbilical amb clorhexidina per prevenir infeccions i antibiòtics injectables.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid