Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Cuba registra una vacuna contra el càncer de pulmó

Els assajos clínics amb la vacuna es van iniciar el 1995 i fins ara han demostrat una bona resposta en pacients amb un estat avançat de la malaltia

08/12/2011 Internacional
Les autoritats sanitàries cubanes han registrat una vacuna que actua contra el càncer de pulmó i que ha estat provada ja amb uns 2.000 pacients que han reaccionat favorablement al remei. Segons ha informat el partit comunista cubà, que governa el país, la vacuna CIMAVax-EGF és única al món i ja fa dos anys que s'utilitza als centres d'atenció primària amb bons resultats.

CIMAVax-EGF és una teràpia segura per al càncer, amb molt pocs efectes secundaris i amb millores per la qualitat de vida. De moment està registrada a Cuba i al Perú, i està en procés al Brasil, Argentina, Colòmbia i a d'altres països.

Els assajos clínics amb la vacuna es van iniciar el 1995 i fins ara han demostrat una bona resposta en pacients amb un estat avançat de la malaltia. A més, s'han començat a fer proves en etapes menys avançades de la malaltia i també en càncer de pròstata, tot i que de moment la vacuna només està registrada per al càncer de pulmó.

L'any 2010 Cuba va registrar més de 22.000 morts per tumors cancerígens, 12.000 d'ells dones, segons l'Anuari Estadístic de Salut, del MINSAP.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid