Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PUERTO RICO
Calle 13 i Julian Assange graven una cançó

El grup porto-riqueny i l'activista de wikileaks han enregistrat la cançó “Multi_Viral”

18/11/2013 Internacional

Calle 13 , una de les bandes més populars d'Amèrica Llatina , va estrenar la setmana passada una nova cançó al costat del fundador de WikiLeaks , Julian Assange. La cançó "Multi_Viral" compta a més amb la participació del guitarrista de Rage Against the Machine, Tom Morello , i la cantant palestina Kamilya Jubran . La banda Calle 13 és també coneguda pel seu treball polític i social. El 2005 , el grup va gravar  una cançó sobre el líder independentista porto-riqueny Filiberto Ojeda Ríos tot just a unes poques hores després que fos assassinat per l'FBI. En una recent entrevista, el cantant i compositor de Calle 13, René Pérez , parla sobre el compromís social que tot artista hauria de tenir, el seu suport a l'informant Edward Snowden, la importància de l'educació en el progrés de l'Amèrica Llatina i el ressorgiments dels moviments estudiantils dins del continent . "Hi ha una joventut desperta que té ganes que la cosa millori", diu Pérez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid