Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Presentació a Sants de la sectorial de Treballadors i Treballadores per la Independència
09/10/2013 Política

Sants-Montjuïc per la Independència (SMxI) aplegarà la presentació de la sectorial Treballadors i Treballadores per la Independència (TTxI). L'acte es farà demà dijous a les 19.15 h, a la sala de conferència de Cotxeres (carrer de Sants, 79). Comptarà amb la participació del Coordinador de SMxI, Joan Mollà; del coordinador de la sectorial TTxI, Alfred Bienzobas i del membre de SMxI i la sectorial, Ferran Fuguet.

L’Assemblea Sectorial de TTxI forma part de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i participa, juntament amb els sindicats i les organitzacions cíviques, en la lluita per la defensa dels drets de la classe treballadora.

En el manifest de la sectorial es fa una crida a 2avançar capa un procés constituent, participatiu i combatiu, basat en la mobilització i l’autoorganització populars i en la resistència cívica, per garantir la consecució dels nostres objectius de llibertat, en el dur enfrontament amb els poders fàctics, econòmics i polítics enemics de la nostre nació".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid