Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sants-Montjuïc per la Independència
SMxI amplia la caixa de resistència

Des de Sants es decideix donar les quotes proporcionals de l'assemblea SMxI a la caixa de resistència dels docents en vaga a les Illes Balears

29/09/2013 Educació

A l'Assemblea territorial de l'ANC del districte de Sants - Montjuïc s'ha acordat col·laborar a la caixa de resistència dels docents en vaga de les Illes Balears amb una suma de 630 €. Una quantitat que representa la part proporcional de les quotes a l'Assemblea Nacional Catalana que corresponia a Sants-Montjuïc per la Independència. Es tracta, doncs, de 2€ per un total de 315 membres adherits.

Els membres de SMxI paguen 4 € al mes de quota, dos dels quals són per despeses de l'ANC i dos per a despeses territorials. Tot i les acusacions d'alguns mitjans, SMxI reitera en un comunicat que basa la seva activitat en el voluntariat i que els fons es destinen a les campanyes. A més, puntualitzen el fet que l'organització ja arriba als 1663 simpatitzants.

L'assemblea també ha emfasitzat el fet que aspiren a assolir la normalitat de la llengua catalana a tots els àmbits, mitjançant mesures polítiques jurídiques o incentiu a tot el territori. A més, també ha revindicat el fet que cal que cap ciutadà no se senti agredit per qüestions de llengua ni pateixi cap tipus de discriminació. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid