Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ateneu
1r aniversari autogestionant l'Ateneu Popular la Flor de Maig
20/10/2013 Res-pública

L'Ateneu Popular la Flor de Maig es troba en un nou moment crucial de la seva llarga història; per una banda, és un moment de celebració de l'èxit del procés de recuperació, reinvenció i rellançament veïnal del projecte que va començar ara fa un any. Actualment hi ha més de 15 projectes i col·lectius en actiu i centenars de persones s'han fet seu l'ateneu des de llavors

Per altra banda, han començat un procés de recuperació permanent de l'ateneu, la qual cosa, implica, fer un procés de revisió històrica sobre el passat cooperatiu del barri i lluitar per recuperar allò que va ser nostre i que una dictadura feixista ens va arrabassar.

La Flor de maig va ser creada per canviar i millorar les condicions de vida del seu context, "el Poblenou, objectiu que agafem com a nostra i que dóna sentit al projecte"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid