Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La panera solidària amb els vaguistes de les Illes aconsegueix més de 3.000 euros en aportacions

Llibertat.cat ha col·laborat amb la iniciativa cedint dues samarretes i dos exemplars de "Camí cap a la independència"

28/09/2013 Educació

La panera solidària amb els vaguistes de les Illes Balears no para de rebre aportacions que ja han superat els 3.000 euros de valor en conjunt.

Desenes d'entitats, col·lectius, artistes i persones a títol individual d'arreu de la nació han cedit material per a constituir aquesta gran cistella, que conté llibres, CD, DVD, mapes, samarretes, lots de productes, sopars, vals de descompte per serveis, etc.

Llibertat.cat també ha col·laborat amb la iniciativa cedint dues samarretes amb versos de Miquel Martí i Pol i dos exemplars de "Camí cap a la independència", una aportació valorada en 30 euros.

La panera, creada a iniciativa de Som Països Catalans, se sortejarà el dia 31 d'octubre a Palma i tots els diners s'afegiran a la caixa de resistència dels docents en vaga. Tothom qui ho desitgi pot comprar números per participar al sorteig a una quarantena de punts de venda repartits pel Principat, les Illes i el País Valencià.

Per a realitzar una aportació s'ha d'escriure a contacte@sompaisoscatalans.cat. Vegeu aquí el llistat de tots els productes que conté la cistella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid