Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
L'Assemblea groga amb els docents de les Illes

Anuncia que en la propera Assemblea, el 28 de setembre, s'explicarà com ha estat el procés participatiu, horitzontal i democràtic que s'ha dut a terme per convocar la vaga indefinida.

05/09/2013 Educació
Enllaçats per la llengua Enllaçats per la llengua

L'Assemblea groga ha fet públic un comunicat on expressa el seu suport a la vaga indefinida del professorat de les Illes, que començarà el dia 13 de setembre. A més a més ha manifestat que s'identifica totalment amb la taula de reivindicacions que han portat a l’Assemblea de Docents de les Illes Balears i Pitiüses a convocar la vaga indefinida.

El comunicat també denuncia qualsevol tipus d’intent de genocidi que ataqui les persones, la llengua, la cultura i el lliure pensament. "Per això volem expressar amb aquest comunicat la nostra solidaritat, perquè la vostra lluita és la nostra dignitat com a poble" puntualitza el text.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid